نخبگان گیاهخوار دنیا:
|
 |
فیلسوفان، رهبران عرفانی
|
دالایی لاما (چهاردهم) (رهبر عرفان و برنده جایزه صلح نوبل ۱۹۸۹، تبتی)، یوگاناندا (استاد عرفان هندی)، سقراط (فیلسوف یونانی)، کنفوسیوس (فیلسوف چینی)، شاکیامونی بودا، لائوتسه (فیلسوف چینی)، فرانسیس مقدس (قِدیس ایتالیایی)، تیک نات هان (راهب بودایی و نویسنده ویتنامی)، لئو تولستوی (فیلسوف و نویسنده روسی)، یوگی ماهاریشی ماهش (نویسنده، فیلسوف و رهبر مراقبه TM)، فیثاغورث (ریاضیدان و فیلسوف یونانی)، دیوجانس (کیهان شناس فیلسوف یونانی)، افلاطون (فیلسوف یونانی)، شوپن هاور (فیلسوف آلمانی) ...
|
 |
نویسندگان، هنرمندان و نقاشها |
لئوناردو داوینچی (دانشمند، مخترع و نقاش ایتالیایی)، رالف والدو امرسون (مقاله نویس و شاعر آمریکایی)، جرج شاو (نویسنده، برنده جایزه نوبل ادبیات ۱۹۲۵، ایرلندی)، جان رابینز (نویسنده آمریکایی)، آلبرت شووایتزر (فیلسوف، دکتر و موسیقیدان، برنده جایزه نوبل صلح ۱۹۵۲، آلمانی)، پلوتارک (نویسنده یونانی)، ولتر (نویسنده فرانسوی)، شارلوت برونته (رمان نویس انگلیسی)، هانس کریستین اندرسن (شاعر و نویسنده دانمارکی)، فرانس کافکا (نویسنده اتریشی)، مارک توآین (نویسنده آمریکایی)، استیو مارتین (نویسنده و بازیگر آمریکایی)، ژان ژاک روسو (نویسنده و فیلسوف فرانسوی) ...
|
 |
دانشمندان، مخترعین و مهندسان
|
چارلز داروین (طبیعت شناس انگلیسی)، آلبرت اینشتین (دانشمند و برنده جایزه نوبل فیزیک ۱۹۲۱، آلمانی)، توماس ادیسون (دانشمند و مخترع آمریکایی)، اسحاق نیوتن (دانشمند انگلیسی)، نیکولا تِسلا (دانشمند و مخترع صربی-آمریکایی)، هنری فورد (بنیانگذار شرکت فورد، آمریکایی)، جورج والد (برنده جایزه نوبل پزشکی ۱۹۶۷، آمریکایی)، لینوس پاولینگ (برنده جایزه نوبل شیمی ۱۹۵۴ و صلح ۱۹۶۲، آمریکایی)، سر رامان (فیزیکدان و برنده جایزه نوبل فیزیک ۱۹۳۰، هندی)، سوپراهمانیام (دانشمند آستروفیزیک و برنده جایزه نوبل فیزیک ۱۹۸۳، آمریکایی-هندی الاصل)، استیو جابز (بنیانگذار و رئیس کل شرکت کامپیوتر اَپل، آمریکایی)، ناتانیل بورنشتاین (مخترع زبان ایمیل MIME ، آمریکایی)، آلبرت سنتگیورگی (فیزیولوژیست و کاشف ویتامین ث، برنده جایزه نوبل پزشکی ۱۹۳۷، مجارستان)، ادوارد ویتن (دانشمند فیزیک و نظریه ریسمانها، آمریکایی)، برایان گرین (دانشمند فیزیک و نظریه ریسمانها، آمریکایی) ...
|
 |
سیاستمداران و رهبران
|
.سوزان ب. آنتونی (رهبر جنبش حقوق زنان آمریکا)، ماهاتما گاندی (رهبر حقوق بشر هندی)، کُرتا اسکات کینگ (رهبر حقوق بشر آمریکایی، همسر مارتین لوتر کینگ)، کلارا بارتن (بنیانگذار صلیب سرخ، آمریکایی)، جانِز درنووِسک (جمهور اسلووانی)، دکتر ا.پ.ج. عبدل کلام (رئیس جمهور هند)، دکتر مان موهان سینگ (نخست وزیر هند)، پترا کلی (بنیانگذار جبهه سبز در آلمان)، دنیس ج. کوچینیک (نماینده کنگره آمریکا)، آونگ سان سو کی (آزادی خواه ضد خشونت برنده جایزه نوبل صلح ۱۹۹۱، برمه)، لِیدی دایانا (پرنسس ولز، انگلیسی) ...
|
 |
شخصیتهای ورزشی
|
بیلی جین کینگ (قهرمان تنیس آمریکایی)، مارتینا ناوراتیلووا (قهرمان تنیس چکسلواکی)، ریتا کوبان (۶ بار قهرمان جهانی کایاک رانی، ۲ مدال المپیک، مجارستان)، مونیکا واین ستل (قهرمان دنیا در دوچرخه سواری، اتریشی)، ایستفان سیپس (برنده رکورد ماراتن و دوی استقامت، مجارستان)، کارل لوئیس (صاحب ۹ مدال طلای المپیک دو میدانی، آمریکایی)، اِدوین س. مُزز (صاحب ۲ مدال طلای المپیک دو میدانی، آمریکایی)، اِلِنا والندزیک (قهرمان بوکس آلمانی)، الکساندرا دارگاتز (ورزشکار آلمانی، قهرمان بدن سازی، پزشک)، سیلکن لامن (قهرمان قایقرانی، کانادایی)، اِلنا والندیسک (قهرمان ورزش بوکس سبک وزن، آلمانی) ...
|
 |
|
● رژیم غذایی گیاهی تاثیر عمیقی بر ذات و طبیعت ما دارد. اگر تمام دنیا گیاهخوار شود، سرنوشت بشریت میتواند تغییر کند. ‹آلبرت اینشتین›
|
 |
|
● من فکر میکنم پیشرفت معنوی، در یک مقطعی ایجاب میکند که ما از کشتن حیوانات برای نیازهای جسمانی مان صرف نظر کنیم. ‹ماهاتما گاندی›
|
 |
|
●من گیاهخوار و مخالف مشروبات الکلی هستم، زیرا به این صورت بهترین استفاده ممکن را از مغزم می کنم. ‹توماس ادیسون›
|
 |
امی بسیاری از افراد گیاهخوار سرشناس دیگر را میتوانید در این سایت مشاهده نمایید: http://AL.Godsdirectcontact.org.tw/vg-vip
|